miercuri, 10 decembrie 2014

Anunturi in ziarele nationale din Romania online

Pana acum se tot vorbea despre distinctia clara dintre presa scrisa si presa online, insa din punctul meu de vedere acestea ar trebui sa mearga mana in mana, asa cum se intampla si in cazul publicarii de anunturi in ziare nationale.

Poate credeti ca acest lucru este putin ciudat, insa tin sa va spun ca este chiar practic si ca ajuta multa lume.Am auzit de multi oameni care aveau nevoie sa publice un anunt in ziare nationale, poate pentru o citatie sau poate pur si simplu pentru a vinde o masina. Ceea ce mi se pare interesant, este faptul ca ziarele dovedesc prin aceasta metoda ca nu au murit si ca acest lucru nu se va intampla prea curand.

Va vorbeam despre publicare de anunturi in ziare nationale, aceasta fiind extrem de simplu de realizat. Prin intermediul site-ului www.anunturiziarenationale.ro puteti face acest lucru in maxim 5 minute, urmand ca anuntul sa va fi prelucrat si trimis spre publicare. In maxim 24 de ore, puteti cumpara ziarul ales si sa vedeti cum in paginile acestuia apare anuntul dumneavoastra si clientii incep sa vina.



Plata poate fi facuta online sau prin SMS, insa este stiut faptul ca nu multi au incredere in platile online, asa ca Mediapress, compania care detine acest site si a facut posibil acest lucru, a facut tot posibil pentru a creea o intreaga retea de site-uri si pentru a oferi incredere clientilor in serviciile oferite.


De exemplu, puteti publica anunt in Adevarul doar prin completarea unui formular pe site-ul respectiv, urmand ca la final sa primiti pretul si sa stiti exact daca doriti sa il comandati sub forma respectiva sau vreti sa il mai modificati.



In scurt timp dupa publicare anuntului, veti fi sunat pentru confirmare si cred ca aici dumneavoastra v-ati incheiat treaba, urmand ca sarcina sa fie preluata de agentia de publicitate Mediapress.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu